Coaching van de organisatie in transformatie


Organisaties transformeren en houden zich bezig met grote projecten van fusie, integratie, reorganisatie, met veranderingen op verschillende niveaus van de organisatie: strategie, bedrijfscultuur, activiteiten en organigram. Deze opwindende fasen van verandering kunnen onzekerheid en instabiliteit parallel genereren. De rol van de coach is belangrijk, hetzij in het ondersteunen van teams, hetzij op het niveau van senior managers, hetzij in een intern mobiliteitsproject. De coach coördineert of maakt deel uit van een team van coaches and consultants in Change.

Lees ook : Change happens in interactions, Create a culture of feedback, Non verbal & communication quality, Stress & Resilience, Make it Happy

Neem contact met me op per telefoon of email, , afhankelijk van uw voorkeur. We gaan op zoek naar de meest geschikte samenwerking.






Individuele coaching en leiderschapscoaching

Individuele coaching richt zich op leiderschapsontwikkeling, individuele prestaties of relatieproblemen.

Executive Coaching van leiders

Zelfs wanneer hij/ze omringd wordt door zijn team, kan de leider geïsoleerd zijn in het nemen van beslissingen met een hoge inzet.

Team coaching

De complexiteit van de interacties in teams neemt snel toe met het aantal teamleden. Kenmerkend voor een team is dat het een...

Interne Talent Mobiliteit

In het kader van het loopbaanbeheer wordt de interne mobiliteit van talent georganiseerd binnen de organisatie, met name om het engagement en de motivatie van de managers te verhogen, of als middel om high potentials te behouden.