Individuele coaching en leiderschapscoaching


Individuele coaching richt zich op leiderschapsontwikkeling, individuele prestaties of relatieproblemen. De kwestie van energie op het werk en het voorkomen van burnout is ook essentieel geworden in organisaties. In leiderschapscoaching zullen we onderscheid maken tussen zelfleiderschapscoaching en teamleiderschapscoaching.

De individuele coachingovereenkomst in het bedrijf is tripartiet. Naast de coach - gecoachte relatie is er de betrokkenheid van de voorschrijver, de persoon die coaching aanbeveelt aan zijn medewerker, vaak de n+1, zijn lijnmanager of een indirecte directeur. De algemene doelstellingen van coaching zijn vastgesteld op drie.

En de vertrouwelijkheid van de sessies tussen coach & coachee is een garantie voor het succes van de coaching.

De coach werkt samen met de coachee aan de ontwikkeling van zijn middelen, de uitwerking van zijn meest relevante keuzes en de uitvoering van het door de coachee vastgestelde actieplan. Aan het einde van de cursus wordt een sessie gepland waarin de coachee zijn of haar leerproces, de behaalde resultaten en zijn of haar verwachtingen voor de toekomst bespreekt.

Lees ook: Leadership gets revealed, Who is Leadership journey for?, Coach & Walk, Leader's decisions, Reason or intuition, Talent's spiral growth, Stress & resilience, Burn out

Neem contact met me op per telefoon of email , afhankelijk van uw voorkeur. We gaan op zoek naar de meest geschikte samenwerking.


Executive Coaching van leiders

Zelfs wanneer hij/ze omringd wordt door zijn team, kan de leider geïsoleerd zijn in het nemen van beslissingen met een hoge inzet.

Team coaching

De complexiteit van de interacties in teams neemt snel toe met het aantal teamleden. Kenmerkend voor een team is dat het een...

Interne Talent Mobiliteit

In het kader van het loopbaanbeheer wordt de interne mobiliteit van talent georganiseerd binnen de organisatie, met name om het engagement en de motivatie van de managers te verhogen, of als middel om high potentials te behouden.

Coaching van de organisatie in transformatie

Organisaties transformeren en houden zich bezig met grote projecten van fusie, integratie, reorganisatie, met veranderingen op verschillende niveaus van de organisatie: strategie, bedrijfscultuur, activiteiten en organigram.