Executive Coaching van leiders


Zelfs wanneer hij/ze omringd wordt door zijn team, kan de leider geïsoleerd zijn in het nemen van beslissingen met een hoge inzet. Executive coaching is vaak gericht op strategische keuzes, individuele prestaties of communicatie met het team.

De manager test bijvoorbeeld zijn strategische of transformerende ideeën met de coach, zonder zijn teamleden te destabiliseren of geruchten te lanceren. De voorafgaande ervaring van de management coach zal belangrijk zijn om de leider te kunnen ondersteunen in de uitdagingen waar hij/zij in de praktijk voor staat. De coach werkt samen met de leider aan de ontwikkeling van zijn middelen, de ontwikkeling van zijn meest relevante keuzes en de uitvoering van het actieplan.Lees ook: Motivation, Create a culture of feedback, Non verbal & communication quality, Change, Stress & Resilience, Make it Happy

Neem contact met me op per telefoon of email , afhankelijk van uw voorkeur. We gaan op zoek naar de meest geschikte samenwerking.


Individuele coaching en leiderschapscoaching

Individuele coaching richt zich op leiderschapsontwikkeling, individuele prestaties of relatieproblemen.

Team coaching

De complexiteit van de interacties in teams neemt snel toe met het aantal teamleden. Kenmerkend voor een team is dat het een...

Interne Talent Mobiliteit

In het kader van het loopbaanbeheer wordt de interne mobiliteit van talent georganiseerd binnen de organisatie, met name om het engagement en de motivatie van de managers te verhogen, of als middel om high potentials te behouden.

Coaching van de organisatie in transformatie

Organisaties transformeren en houden zich bezig met grote projecten van fusie, integratie, reorganisatie, met veranderingen op verschillende niveaus van de organisatie: strategie, bedrijfscultuur, activiteiten en organigram.